Om mig

Jag är diplomerad* samtalscoach arbetar dessutom som universitetslärare i fysik och pedagogisk utvecklare vid Stockholms universitet. Det var just i min roll som lärare som intresset för coaching växte fram: att undervisa handlar ju också om att locka fram motivation och självförtroende, få andra att utvecklas och växa, och att hitta de nycklar som passar perfekt till varje enskild individ. Jag har tidigare stöttat studenter som studievägledare, utformat seminarier i studieteknik och tilldelats Stockholms universitets pedagogiska pris ”Årets lärare” för mitt engagemang i klassrummet.

Som coach strävar jag efter att kombinera nyfikenhet, lyhördhet och ett genuint engagemang med ett metodiskt tillvägagångssätt och verktyg hämtade från evidensbaserade praktiker som KBT och ACT, och modern pedagogisk forskning. För mig har mitt arbete alltid handlat om att hjälpa andra att må bra, känna sig trygga i sig själva och utvecklas till den bästa möjliga versionen av sig själva, och samtalscoachingen erbjuder denna möjlighet inom både privatlivets och yrkeslivets alla skiftande områden, vilket är fantastiskt! På fritiden dansar jag gärna lindy hop eller laddar batterierna ute i segelbåten.

Om du vill veta mer om mig eller vad jag kan göra för dig, är du varmt välkommen att höra av dig. Eftersom coaching ofta sker via telefon eller videosamtal tar jag emot klienter från alla delar av landet.

*Utbildad vid ett ICF-ackrediterat utbildningsföretag.